”Parikymmentä toimintavuotta haastavalla alalla, haastavissa olosuhteissa on koulinut meistä consrakilaisista kovan luokan ammattilaisia”

– Ari Autio –

Consrak Oy on vuonna 2001 Ari Aution ja Matti Hakalan perustama, monipuolinen maanrakentamiseen sekä kiinteistö- ja kuljetuspalveluihin erikoistunut yritys. Yli 20 vuotisen toimintamme aikana olemme saaneet palvella lukuisia erilaisia yrityksiä, taloyhtiöitä, kiinteistöjä sekä yksityisiä toimijoita.

Vahvuutemme ovat monipuolisuus, nopea vasteaika sekä pitkä historia. Maanrakennustöiden yhteydessä teemme myös rakennus-, kiinteistö- ja korjaustöitä sekä tarjoamme asiakkaillemme kuljetuspalveluita. Pystymme reagoimaan nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin ja haluamme toimia joustavana ja luotettavana kumppanina. Yli 20 vuoden kokemus haastavalta alalta takaa vahvan ammattitaidon sekä osaamisen vaativissakin maanrakennustöissä.

Kumppani

Toimimme joustavana, ammattitaitoisena kumppaninasi kaikissa maanrakennuksen projekteissa, haastavissakin työkohteissa.

Luotettava

Asiakaslähtöisyys on kaiken tekemisemme perusta ja voit luottaa siihen, että hoidamme aina työmme sovitusti ja ajallaan.

Sitoutunut

Olemme sitoutuneet toimimaan aina asiakkaidemme ja työntekijöidemme parhaaksi. Hyvin organisoitu yritystoimintamme luo edellytykset viihtyisälle työympäristölle ja asiakaslähtöiselle palvelulle.

Asiakkaitamme

Fazer Makeiset / Leipomo Oy

Korjaus-, huolto- ja kunnossapitotyöt

<1.000.000 €

2021

As Oy Vanha Saunalahdenranta

Sadevesilinjojen muutostyöt ja betoniportaiden kunnostus

<100.000 €

2021

OKT Maanrakennus

Maanrakennustyöt/Liittymiskaivuut Töyrynummi Helsinki

<50.000 €

2021

OKT Maanrakennus

Maanrakennustyöt/Liittymiskaivuut Itä-Pakila Helsinki

<50.000 €

2021