Pohjarakentaminen

Pohjarakentaminen on kaiken rakentamisen perusta, jota ilman rakennukset eivät pysyisi pystyssä. Pohjarakentaminen luo edellytykset maanpäälliselle rakentamiselle sekä toimivalle ja pitkäikäiselle infrastruktuurille.
Oikein tehty pohjarakennustyö mahdollistaa rakennusten kuorman välittymisen maaperään niin, ettei maapohjan kantavuus vaarannu. Pohjarakentaminen vaatii lujaa asiantuntemusta sekä tarkkaa maaperän tutkimista, jotta rakentamisen myöhemmissä vaiheissa vältytään ikäviltä yllätyksiltä. Suomessa haastetta lisäävät suurestikin vaihtelevat pohjaolosuhteet, jotka aiheuttavat maaperään muutoksia muun muassa veden liikkeiden vaikutuksesta.
Consrakin ammattitaitoiset pohjarakentamisen asiantuntijat ovat apunasi sekä uudis- että saneerauskohteissa. Teemme työn aina sovitusti alusta loppuun, oli kyse sitten pienestä tai suuremmastakin hankkeesta tai projektista.

Pohjarakentamisen palveluihimme kuuluvat mm.
• kaivutyöt
• louhintatyöt
• täyttötyöt

Pohjarakentamisen yhteydessä teemme halutessanne myös
• rakennustyöt (mm. perustukset, väestönsuojat, tukimuurit)
• vesihuoltotyöt (mm. vesijohtolinjat, viemärilinjat, kaukolämpökanaalit, salaojat)
• viher- ja pihatyöt
• korjaus- ja saneeraustyöt (mm. vesi- ja kosteusongelmat)

Kiinteistöpalvelut

Pihan vanhat ja kuluneet rakenteet, materiaalit ja kasvillisuus vähentävät ympäristön viihtyisyyttä ja vaikuttavat myös turvallisuuteen. Ulkoalueen säännöllisen hoidon ja pihojen saneerauksen avulla, asuinympäristön viihtyvyys lisääntyy huomattavasti.
Consrakin kautta saat hankittua laajan kokonaisuuden tarvitsemiasi kiinteistöpalveluja. Oli kyse mistä tahansa kiinteistöstä – teollisuusrakennuksesta, varastosta tai logistiikkakeskuksesta – toimimme monipuolisena kiinteistöpalveluiden kumppaninasi, ylläpidämme kiinteistösi arvoa ja kehitämme sitä jatkuvasti yhteistyössä kanssanne.

Kiinteistöpalveluihimme kuuluvat mm.
• pihasaneeraukset
• ulkoaluehoito
• sisäpuolen muutostyöt

Kuljetuspalvelut

Etsitkö kuljetuspalveluja vaihtolavoille, roskalavoille, talkoolavoille tai maa-aineelle? Tilaa kuljetus Consrakilta!
Tarjoamme luotettavat kuljetuspalvelut tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Monipuolinen kalustomme laajoine vaihtolavavalikoimineen ja eri kokoisine autoineen mahdollistaa kaikenlaisten kuljetustarpeiden hoitamisen. Räätälöimme kuljetuspalvelut aina asiakaskohtaisesti ja saat kauttamme asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua.
Edustat sitten rakennusliikettä, kiinteistö- tai talonyhtiötä, isännöitsijätoimistoa tai muuta yritystä, olemme apuna kuljetuksissa!